گروه علوم تجربي زرين دشت ارايه مطالب علمي- نمونه سوال - آزمايش جالب-علوم راهنمایی و ...
| ||
|
بسیادی از گیاهان دارای آنتو سیانین های حساس به تغییر PH هستند.مانند: ![]() یک محلول بازی قوی می تونه رنگ عصاره چغندر را از قرمز به ارغوانی تغغیر دهد . ![]() توت سیاه،تمشک سیاه ،کشمش سیاه ،در یک محیط اسیدی به رنگ قرمز هستند ودر محیط بازی به رنگ آبی یا بنفش تغییر رنگ می دهند. ![]() این میوه در PHحدود 2.8 تا 3.2 به رنگ آبی می باشد ولیاگر محیط کمی اسیدی باشد به رنگ قرمز در می آید. ![]() عصاره گیلاس در محیط اسیدی به رنگ قرمز می باشد اما در محیط بازیس به رنگ آبی یا بنفش در می آید. ![]() کاری دارای رنگیزه نارنجی می باشد که در PH حدود 7.4 نارنجی رنگ ودر PH حدود 8.6 قرمز می باشد. ![]() گلبرگ های شمعدانی در محیط اسیدی نارنجی متمایل به قرمز هستند ودر محیط بازی آبی می شوند. ![]() انگورهای قرمز یا ارغوانی شامل چندین آنتوسیانین هستند.این ها هم درمحیط اسیدی قرمز ودر محیط بازی آبی هستند نظرات شما عزیزان: |
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : Pichak.net ] |